Informacion rreth lojës GTA Online

Le të fillojmë menjëherë me lajmin e mirë — Qasja në GTA Online mund të jetë plotësisht e lirë për të marrë të gjitha pronarët e kopjeve të licencuar të lojës Grand Theft Auto V.

Çfarë është GTA Online?

Grand Theft Auto Online — një botë dinamike të hapur me një kapacitet prej 16 lojtarëve (30 në versionin për PS4, Xbox dhe PC). Kjo botë ka origjinën e vet në gjeografi dhe gameplay mekanikën e Grand Theft Auto V, por është vazhdimisht në ndryshim dhe zgjerimin e sajë në shfaqjen e materialeve gjithnjë e më shumë nga të dy autor Lojra Rockstar, si dhe vetë lojtarët. Në Grand Theft Auto Online paraqet të gjitha tiparet dalluese të famshme seri lojë: liri të plotë të veprimit, një shumëllojshmëri të aktiviteteve dhe punës emocionuese … Dhe e gjithë kjo është në dispozicion në të njëjtën kohë një shumicë e lojtarëve rreth botës!


Lojtaret mund të eksploruar botën e Grand Theft Auto Online vetëm dhe me miqtë, të punojnë së bashku, të bashkuar në bandat, për të kryer detyrat në mënyrë kolektive, për të konkurruar në mënyrat tradicionale lojë me të gjithë komunitetin e lojrave, dhe kjo duket dhe punon — ashtu si në Auto Grand Theft V.

Lojtaret do të jetë në gjendje për të krijuar një karakter me një pamje unike dhe aftësitë, të mbledhur park makina tuned, blerë pasuri të patundshme, të marrë pjesë në quests, punët dhe punësimin, për të fituar reputacionin dhe të holla për të lëvizur në qarqet kriminale dhe duke marrë gjithnjë e më shumë karakteristika të reja. Grand Theft Auto Online vazhdimisht do të ndryshojë dhe të zgjerohet, duke krijuar një botë dinamike të parë në një seri të Grand Theft Auto.

informacioni zyrtar nga zhvilluesi i kompanisë Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.