Информације о игри ГТА Онлине

Гранд Тхефт Ауто В — динамички отворени свет са капацитетом од 16 играча (30 у верзији за ПС4, Ксбок Оне и ПЦ). Овај свет има своје порекло у географском и играња механике Гранд Тхефт Ауто В, али се константно мења и шири захваљујући појави више и више материјала чији су аутори оба Роцкстар Гамес, као и самих играча. У Гранд Тхефт Ауто В представља све посебности чувене серије игара: потпуну слободу деловања, различите активности и узбудљив посао … И све то је доступно у исто време мноштво играча широм света!

Играчи могу да истражују свет Гранд Тхефт Ауто В сам и са пријатељима, раде заједно, уједињени у банди, за обављање послова колективно, да се такмиче у традиционалним начинима игру са свим гаминг заједнице, а изгледа и функционише — баш као у Гранд Тхефт Ауто В


Играчи ће бити у стању да створи лик са јединственим изгледом и вештина, прикупља парк тунед аутомобиле, купују некретнине, учествују у мисијама, послове и запошљавање, да заради углед и новац да се пресели у криминалним круговима и све више и више нових функција. Гранд Тхефт Ауто В ће стално мењају и проширити, стварајући динамичном свету први у низу Гранд Тхефт Ауто.

Приступ ГТА Онлине је бесплатна за све власнике лиценцираних копија игре Гранд Тхефт Ауто В.

Званичне информације о ГТА Онлине од Роцкстар ГамесСупер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.