Informacije o igri GTA Online

Začnimo takoj z dobro novico — Dostop do GTA Online lahko popolnoma brezplačno, da bi dobili vse lastnike licenčnih izvodov igre Grand Theft Auto V.

Kaj je GTA Online?

Grand Theft Auto Online — dinamičen odprt svet z zmogljivostjo 16 igralcev (30 v različici za PS4, Xbox One in računalnikom). Ta svet ima svoj izvor v geografiji in igranja mehanika Grand Theft Auto V, vendar se nenehno spreminja in širi zahvaljujoč nastanek več in več materialov obeh Rockstar Games, kot tudi igralci sami katerih avtor. Grand Theft Auto Online predstavlja vse posebnosti na znamenitega serije iger: popolno svobodo delovanja, različne aktivnosti in vznemirljivo delo, … In vse to je na voljo hkrati množico igralcev po vsem svetu!


Igralci lahko raziskujejo svet Grand Theft Auto Online sami in s prijatelji, delajo skupaj, združeni v tolpe, za opravljanje nalog skupaj, da tekmujejo v tradicionalnih načinov igre z vsemi gaming community je, in izgleda in deluje — tako kot v Grand Theft Auto V.

Igralci bodo lahko ustvarili lik z edinstvenim videzom in spretnosti, zbiranje park naravnan avtomobilov, nakup nepremičnin, sodelujejo pri quests, zadev in zaposlovanja, da bi prinašala ugled in denar, da se premaknete v kazenskih krogih in dobili več in več novih funkcij. Grand Theft Auto Online bo stalno spreminjajo in širitev, ustvarjanju dinamičnega svet prvič v seriji Grand Theft Auto.

Uradni podatki iz družbe razvijalec Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.