Informații despre joc GTA Online

Să începem imediat cu vestea bună — Acces la GTA Online poate fi complet gratuit pentru a obține toate proprietarii de copii licențiate ale jocului Grand Theft Auto V.

Ce este GTA online?

Grand Theft Auto Online — o lume dinamică deschisă, cu o capacitate de 16 jucători (30 în versiunea pentru PS4, Xbox One și PC). Această lume își are originea în geografie și gameplay-ul mecanica Grand Theft Auto V, dar este în continuă schimbare și extinderea, datorită apariției tot mai multe materiale scrise de ambele Rockstar Games, precum și jucătorii înșiși. În Grand Theft Auto Online prezintă toate caracteristicile distinctive ale celebrei serii de joc: libertate de acțiune, o varietate de activități și locuri de muncă interesante … Și toate acestea sunt disponibile în același timp, o multitudine de jucători din întreaga lume!


Jucătorii pot explora lumea de Grand Theft Auto Online singur și cu prietenii, să lucreze împreună, uniți în bande, pentru a îndeplini sarcinile în mod colectiv, pentru a concura în modurile de joc tradiționale cu toată comunitatea de jocuri de noroc, și se pare că și funcționează — la fel ca și în Grand Theft Auto V.

Jucătorii vor fi capabili de a crea un personaj cu un aspect unic și abilități, colecta parc de automobile tunate, cumpărare imobiliare, de a participa la misiuni, afacerile și ocuparea forței de muncă, pentru a câștiga reputația și bani pentru a muta în cercurile criminale și obținerea de tot mai multe caracteristici noi. Grand Theft Auto Online se va schimba în mod constant și să se extindă, creând o lume dinamică mai întâi într-o serie de Grand Theft Auto.

Informații oficiale de la dezvoltator companiei Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.