Informasjon om spillet GTA Online

La oss starte med en gang med de gode nyhetene — Tilgang til GTA Online kan være helt gratis å få alle eierne av lisensierte kopier av spillet Grand Theft Auto V.

Hva er GTA Online?

Grand Theft Auto V — en dynamisk åpen verden med en kapasitet på 16 spillere (30 i versjon for PS4, Xbox One og PC). Denne verden har sin opprinnelse i geografi og spillmekanismene fra Grand Theft Auto V, men det er i stadig endring og utvide takket være fremveksten av flere og flere materialer forfattet av begge Rockstar Games, samt spillerne selv. I Grand Theft Auto V presenterer alle de karakteristiske trekk ved det berømte spillet serien: komplett handlefrihet, en rekke aktiviteter og spennende jobb … Og alt dette er tilgjengelig på samme tid et flertall av spillere fra hele verden!


Spillere kan utforske verden av Grand Theft Auto V alene og sammen med venner, jobbe sammen, forent i gjenger, til å utføre de oppgavene kollektivt, for å konkurrere i de tradisjonelle spillmoduser med alle spillmiljøet, og det ser ut og fungerer — akkurat som i Grand Theft Auto V.

Spillere vil kunne skape en figur med et unikt utseende og ferdigheter, samle park innstilt biler, kjøpe eiendom, delta i oppdrag, saker og sysselsetting, for å tjene omdømme og penger til å bevege seg i kriminelle miljøer og får flere og flere nye funksjoner. Grand Theft Auto V vil stadig endre og utvide, og skaper en dynamisk verden første i en serie av Grand Theft Auto.

Offisiell informasjon fra selskapets utvikleren Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.