Informatie over het spel GTA Online

Laten we beginnen meteen met het goede nieuws — Toegang tot de GTA Online kan geheel gratis voor alle eigenaren van gelicentieerde exemplaren van het spel Grand Theft Auto V. krijgen

Wat is GTA Online?

Grand Theft Auto Online — een dynamische open wereld met een capaciteit van 16 spelers (30 in de versie voor de PS4, Xbox One en PC). Deze wereld heeft zijn oorsprong in de geografie en de gameplay van Grand Theft Auto V, maar het is voortdurend in beweging en uitbreiden dankzij de opkomst van meer en meer materialen geschreven door zowel Rockstar Games, evenals de spelers zelf. In Grand Theft Auto Online presenteert al de onderscheidende kenmerken van het beroemde spel-serie: de volledige vrijheid van handelen, een scala aan activiteiten en boeiende job … En dit alles is te vinden op hetzelfde moment een aantal spelers over de hele wereld!


Spelers kunnen de wereld van Grand Theft Auto Online verkennen alleen en met vrienden, samen te werken, verenigd in bendes, om de taken gezamenlijk uit te voeren, om te concurreren in de traditionele game modes met alle gaming community, en het ziet er en werkt — net zoals in Grand Theft Auto V.

Spelers zullen in staat zijn om een ​​personage te creëren met een unieke uitstraling en vaardigheden, verzamel park getunede auto’s, onroerend goed kopen, deelnemen aan quests, zaken en werkgelegenheid, de reputatie en geld te verdienen om te bewegen in het criminele circuit en het krijgen van meer en meer nieuwe functies. Grand Theft Auto V zal constant veranderen en uit te breiden, het creëren van een dynamische wereld eerste in een reeks van Grand Theft Auto.

Officiële informatie van de ontwikkelaar van het bedrijf Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.