Информации за играта ГТА онлајн

Да почнеме веднаш со добрата вест — Пристап до ГТА онлајн може да биде потполно бесплатно да ги добијат сите сопственици на лиценцирани копии од играта Grand Theft Auto В.

Што е GTA он-лајн?

Grand Theft Auto Онлајн — динамична отворен свет со капацитет од 16 играчи (30 во верзијата за PS4, Xbox и PC). Овој свет има свои корени во географијата и игра механика на Grand Theft Auto V, но тоа е постојано се менува и проширува благодарение на појавата на се повеќе и повеќе материјали се напишани од страна на двете Rockstar игри, како и самите играчи. Во Grand Theft Auto Онлајн презентира сите посебни карактеристики на познатата игра серија: целосна слобода на дејствување, на различни активности и возбудлива работа … И сето тоа е на располагање во исто време мноштво на играчи од целиот свет!


Играчите можат да се истражуваат светот на Grand Theft Auto Онлајн сам и со пријателите, да работат заедно, обединети во банди, за извршување на задачите заедно за да се натпреварува во традиционалните начини на игра со сите игри заедница, и тоа изгледа и работи — исто како во Grand Theft Auto В.

Играчите ќе бидат во можност да се создаде лик со уникатен изглед и вештини, собирање парк подесени автомобили, купуваат недвижен имот, да учествуваат во потраги, работи и вработување, за да заработи репутација и пари да се движат во криминалните кругови и добивање на повеќе и повеќе нови функции. Grand Theft Auto Онлајн постојано ќе се промени и да ги прошират, создавање на динамичен свет првиот во серијата на Grand Theft Auto.

Официјални информации од инвеститорот на компанијата Rockstar игри.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.