Információk a játék GTA Online

Kezdjük rögtön a jó hírrel — Hozzáférés a GTA Online lehet teljesen szabad, hogy minden a tulajdonosok licencelt példányainak a játék Grand Theft Auto V

Mi GTA Online?

Grand Theft Auto Online — dinamikus, nyitott világban, amelynek kapacitása 16 játékos (30 változata a PS4, Xbox One és a számítógép). Ez a világ eredete a földrajz és a játékmenetben a Grand Theft Auto V, de ez folyamatosan változik, és bővül, köszönhetően a megjelenése több és több anyag szerzője mindkét Rockstar Games, valamint maguk a játékosok. Grand Theft Auto Online bemutatja a sajátosságait a híres játék sorozat: teljes cselekvési szabadságot, a különböző tevékenységek és izgalmas feladat … És mindez elérhető, ugyanakkor több játékos a világon!


A játékosok felfedezni a világot a Grand Theft Auto Online egyedül és barátok, együtt, egyesült bandák, hogy hajtsa végre a feladatokat együttesen a versenyt a hagyományos játékmód minden játékos közösség, és úgy néz ki, és működik — csakúgy, mint a Grand Theft Auto V.

A játékosok képesek lesznek létrehozni egy karakter egyedi megjelenést és készségek, összegyűjti park hangolt autó, vásárol ingatlant, részt vesznek a küldetéseket, ügyek és foglalkoztatás, keresni hírnév és a pénz mozog a bűnözői körök és egyre több és több új funkciót. Grand Theft Auto V lesz folyamatosan változnak, és bontsa ki, ami egy dinamikus világban sorozat első Grand Theft Auto.

Hivatalos tájékoztatást a cég fejlesztő Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.