Informacije o igri GTA Online

Počnimo odmah s dobrim vijestima — Pristup GTA Online može biti potpuno besplatno dobiti sve vlasnike licenciranih kopija igre Grand Theft Auto V.

Što je GTA Online?

Grand Theft Auto Online — dinamičan otvoren svijet s kapacitetom od 16 igrača (30 u verziji za PS4, Xbox One i PC). Ovaj svijet ima svoje korijene u geografiji i gameplay mehanike Grand Theft Auto V, ali to se stalno mijenja i širi zahvaljujući nastanku više i više materijala autori oba Rockstar Games, kao i samih igrača. U Grand Theft Auto Online predstavlja sve odlike poznate igre serije: potpunu slobodu djelovanja, razne aktivnosti i uzbudljiv posao … I sve je to dostupno u isto vrijeme veći broj igrača diljem svijeta!


Igrači mogu istraživati ​​svijet Grand Theft Auto Online sam i sa prijateljima, rade zajedno, ujedinjeni u bande, za obavljanje poslova zajedno, da se natječu u tradicionalnim načina igre sa svim gaming zajednice, i to izgleda i radi — baš kao u Grand Theft Auto V.

Igrači će moći stvoriti lik s jedinstvenim izgledom i vještine, prikupiti park tuned automobila, kupiti nekretninu, sudjelovati u misijama poslova i zapošljavanja, zaraditi ugled i novac da se presele u kriminalnim krugovima i sve više i više novih značajki. Grand Theft Auto Online će stalno mijenjati i širiti, stvara dinamičan svijet prvi u nizu Grand Theft Auto.

Službeni podaci iz tvrtke developer Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.