Tietoa pelistä GTA Online

Aloitetaan heti kanssa hyviä uutisia — Pääsy GTA Online voi olla täysin vapaasti saada kaikki omistajat kopiota pelin Grand Theft Auto V

Mikä on GTA Online?

Grand Theft Auto V — dynaaminen avoin maailma, jonka kapasiteetti on 16 pelaajaa (30 versiossa varten PS4, Xbox One ja PC). Tämä maailma on alkuperältään maantieteen ja -pelimekaniikat Grand Theft Auto V, mutta se muuttuu jatkuvasti ja laajentamalla ansiosta syntyy yhä enemmän materiaaleja kirjoittamassa molemmat Rockstar Games, sekä pelaajat itse. Grand Theft Auto Online esittelee kaikki tunnusomaisia ​​piirteitä kuuluisan pelisarjan: täydellinen toimintavapaus, monenlaista toimintaa ja jännittävä työ … Ja kaikki tämä on saatavilla samanaikaisesti useita pelaajia ympäri maailmaa!


Pelaajat voivat tutkia maailmaa Grand Theft Auto V yksin ja ystävien kanssa, työskennellä yhdessä, yhdistyneet jengit, tehtävien suorittamisessa yhdessä kilpailemaan perinteisen pelitilassa kaikki peliyhteisö, ja se näyttää ja toimii — aivan kuten GTA V.

Pelaajat voivat luoda hahmon, jolla on ainutlaatuinen ulkonäkö ja taitoja kerätä park viritetty autoja, ostaa kiinteistöjä, osallistua tehtäviä, ja työllisyyden, ansaita maine ja rahaa liikkumaan rikosoikeudellisissa piireissä ja saada enemmän ja enemmän uusia ominaisuuksia. Grand Theft Auto V muuttaa jatkuvasti ja laajentaa ja luoda dynaaminen maailma ensimmäinen sarjassa Grand Theft Auto.

Virallisia tietoja yhtiön kehittäjä Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.