Πληροφορίες για το παιχνίδι GTA σε απευθείας σύνδεση

Ας ξεκινήσουμε αμέσως με τα καλά νέα — Πρόσβαση στο GTA Online μπορεί να είναι εντελώς δωρεάν για να πάρει όλους τους ιδιοκτήτες των νόμιμα αντίγραφα του παιχνιδιού Grand Theft Auto V.

Τι είναι το GTA Online;

Grand Theft Auto Online — μια δυναμική ανοιχτό κόσμο με χωρητικότητα 16 παίκτες (30 στην έκδοση για PS4, Xbox One και PC). Αυτός ο κόσμος έχει τις ρίζες της στη γεωγραφία και gameplay μηχανική του Grand Theft Auto V, αλλά αλλάζει συνεχώς και επεκτείνεται χάρις στην εμφάνιση όλο και περισσότερων υλικών συγγράψει και από τις δύο Rockstar Games, καθώς και τους ίδιους τους παίκτες. Στο Grand Theft Auto σε απευθείας σύνδεση παρουσιάζει όλα τα διακριτικά γνωρίσματα της διάσημης σειράς παιχνιδιών: πλήρη ελευθερία δράσης, μια σειρά από δραστηριότητες και συναρπαστική δουλειά … Και όλα αυτά είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα ένα πλήθος από παίκτες από όλο τον κόσμο!


Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο των Grand Theft Auto σε απευθείας σύνδεση μόνο και με τους φίλους, την εργασία μαζί, ενωμένοι σε συμμορίες, για να εκτελεί τα καθήκοντα που συλλογικά, για να ανταγωνιστεί στα παραδοσιακά τρόπους παιχνιδιού με όλη την κοινότητα των παικτών, και φαίνεται και λειτουργεί — όπως ακριβώς και στο Grand Theft Auto V.

Οι παίκτες θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα χαρακτήρα με μια μοναδική εμφάνιση και τις δεξιότητες, τη συλλογή πάρκο συντονισμένοι αυτοκίνητα, αγοράζουν ακίνητη περιουσία, να συμμετέχουν σε αποστολές, υποθέσεις και την απασχόληση, για να κερδίσει τη φήμη και τα χρήματα να κινούνται σε ποινικές κύκλους και να πάρει όλο και περισσότερα νέα χαρακτηριστικά. Grand Theft Auto Online θα αλλάζουν συνεχώς και να επεκταθεί, δημιουργώντας μια δυναμική παγκόσμια πρώτη σε μια σειρά Grand Theft Auto.

Επίσημες πληροφορίες από τον προγραμματιστή της εταιρείας Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.