Information om spillet GTA Online

Lad os starte med det samme med den gode nyhed — Adgang til GTA Online kan være helt gratis at få alle ejere af licenserede kopier af spillet Grand Theft Auto V.

Hvad er GTA Online?

Grand Theft Auto V — en dynamisk åben verden med en kapacitet på 16 spillere (30 i versionen til PS4, Xbox One og PC). Denne verden har sin oprindelse i geografi og gameplay mekanik Grand Theft Auto V, men det er i konstant forandring og udvide takket være fremkomsten af ​​flere og flere materialer forfattet af både Rockstar Games, samt spillerne selv. I Grand Theft Auto Online præsenterer alle de særlige kendetegn for den berømte spil serien: komplet handlefrihed, en bred vifte af aktiviteter og spændende job … Og alt dette er til rådighed på samme tid en flerhed af spillere fra hele verden!


Spillere kan udforske verden af ​​Grand Theft Auto Online alene og med venner, arbejde sammen, forenet i bander, til at udføre de opgaver, kollektivt, til at konkurrere i de traditionelle spilmodes med al den gaming community, og det ser ud og fungerer — ligesom i Grand Theft Auto V.

Spillere vil være i stand til at skabe en figur med et unikt udseende og færdigheder, indsamle park tunede biler, købe fast ejendom, deltage i quests, anliggender og beskæftigelse, for at tjene omdømme og penge til at bevæge sig i kriminelle cirkler og få flere og flere nye funktioner. Grand Theft Auto V vil konstant ændre og udvide, at skabe en dynamisk verden første i en serie af Grand Theft Auto.

Officiel information fra selskabets udvikleren Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.