Informació sobre el joc GTA Online

Anem a començar immediatament amb les bones notícies — Accés al GTA en línia pot ser totalment lliure per obtenir tots els propietaris de còpies amb llicència del joc Grand Theft Acte V.

Quin és GTA línia?

Grand Theft Acte V — un món obert dinàmica, amb una capacitat de 16 jugadors (30 en la versió per PS4, Xbox One i PC). Aquest món té els seus orígens en la geografia i de joc de la mecànica de Grand Theft Acte V, sinó que està en constant canvi i l’expansió gràcies a l’aparició de més i més materials escrits pels dos Rockstar Games, així com els mateixos jugadors. En Grand Theft Acte V presenta totes les característiques distintives de la famosa sèrie de jocs: una completa llibertat d’acció, una varietat d’activitats i treball emocionant … I tot això està disponible al mateix temps una pluralitat de jugadors de tot el món!


Els jugadors poden explorar el món de Grand Theft Acte V sol i amb amics, treballar junts, units en bandes, per realitzar les tasques de forma col·lectiva, per competir en les maneres de joc tradicionals amb tota la comunitat de jugadors, i es veu i funciona — igual que en Grand Theft Acte V.

Els jugadors podran crear un personatge amb una aparença i habilitats úniques, recull parc tunejats, comprar béns arrels, participar en missions, els assumptes i l’ocupació, millorant la reputació i diners per moure en els cercles criminals i cada vegada més i més característiques noves. Grand Theft Acte V serà constantment canviar i expandir-se, creant un món dinàmic primer d’una sèrie de Grand Theft Acte.

la informació oficial de desenvolupadors de la companyia Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.