Informacije o igri GTA Online

Počnimo odmah uz dobre vijesti — Pristup GTA Online može biti potpuno besplatno dobiti svi vlasnici licenciranih kopija igre Grand Theft Auto V

Ono što je GTA Online?

Grand Theft Auto Online — dinamičan otvoreni svijet sa kapacitetom od 16 igrača (30 u verziji za PS4, Xbox One i PC). Ovaj svijet ima svoje korijene u geografije i gameplay mehanika Grand Theft Auto V, ali se stalno mijenja i širi zahvaljujući pojavom sve više i više materijala autori oba Rockstar Games, kao i sami igrači. U Grand Theft Auto Online predstavlja sve odlike poznate serije igara: potpunu slobodu djelovanja, razne aktivnosti i uzbudljiv posao … I sve ovo je dostupan u isto vrijeme mnoštvo igrača diljem svijeta!


Igrači mogu istraživati ​​svijet Grand Theft Auto Online sam i sa prijateljima, rade zajedno, ujedinjeni u bande, da kolektivno obavljanje zadataka, da se takmiči u režimima tradicionalnom igra sa svim gaming zajednice, i to izgleda i radi — baš kao u Grand Theft Auto V.

Igrači će biti u stanju da stvori lik sa jedinstvenim izgledom i vještine, prikupiti park tuned automobile, kupi nekretnina, sudjelovati u zadatke, poslove i zapošljavanje, da zarade ugled i novac da se kreću u kriminalnim krugovima i sve više i više novih funkcija. Grand Theft Auto Online će stalno menjaju i proširiti, prvo stvaranje dinamičan svijet u seriji Grand Theft Auto.

Službene informacije iz kompanije developer Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.