Информация за играта GTA Online

Нека да започнем веднага с добрата новина — Достъп до GTA Online може да бъде напълно безплатно, за да получите всички собственици на лицензираните копия на играта Grand Theft Auto V.

Какво е GTA Online?

Grand Theft Auto Online — динамичен отворен свят с капацитет от 16 играчи (30 в редакцията, за PS4, Xbox One и PC). Този свят има своите корени в географския смисъл и геймплей механика на Grand Theft Auto V, но тя постоянно се променя и разширява, благодарение на появата на все повече и повече материали автор и от двете Rockstar Games, както и самите играчи. В Grand Theft Auto Online представя всички отличителни черти на известната игра серия: пълна свобода на действие, различни дейности и вълнуваща работа … И всичко това е на разположение в същото време множество играчи от целия свят!


Играчите могат да изследват света на Grand Theft Auto Online сам и с приятели, да работят заедно, обединени в банди, за да изпълнява задачите, колективно, да се състезават в традиционните режими на игра с всички игрите на Общността, и изглежда и работи — точно като в Grand Theft Auto V.

Играчите ще могат да се създаде характер с уникален външен вид и умения, да събира парк настроени коли, купуват недвижими имоти, участие в мисии въпроси и заетост, за да спечелят репутация и пари, за да се движат по наказателни кръгове и стават все повече и повече нови функции. Grand Theft Auto Online постоянно ще се промени и да се разшири, създавайки динамичен свят за първи път през серия от Grand Theft Auto.

Официална информация от разработчика на компанията Rockstar Games.Супер новости! ГТА 5 онлайн работает в России и других странах. Теперь для компьютера можно купить Premium GTA Online и получить массу преимуществ от Rockstar Games в онлайн режиме GTA 5 и полное издание Grand Theft Auto V со всеми обновлениями и дополнениями.
Предлагаем вам посмотреть видео по игре Red Dead Redemption 2 и Red Dead Online.